Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο στο 25ο Πανελλήνιο Ουρολογικό Συνέδριο

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
25ο πανελλήνιο ουρολογικό συνέδριο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 25ου Πανελλήνιου Ουρολογικού Συνεδρίου που έλαβε χώρα 6 – 9 Οκτωβρίου στο Grand Hyatt Conference Center στην Αθήνα. Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο και η ιατρική του ομάδα παρευρέθηκε δυναμικά στο 25ο Πανελλήνιο Ουρολογικό Συνέδριο.

Από την γιορτή της Ελληνικής Ουρολογίας δε μπορούσε να λείπει το Ανδρολογικό Ινστιτούτο, με την ιατρική του ομάδα να δίνει σύσσωμη το παρόν με τις ανακοινώσεις:

  • Stapler Περιτομής: Η εμπειρία μας (Χ. Φλιάτουρας, Θ. Σπίνος, Ν. Καρυπίδης, Κ. Κωνσταντινίδης)
  • Ο συνδυασμός PRP και Βλαστοκυττάρων βελτιώνει την στυτική λειτουργία μετά την αποκατάσταση της νόσου Peyronie με την χρήση μοσχεύματος (Χ. Φλιάτουρας, Θ. Σπίνος, Ν. Καρυπίδης, Κ. Κωνσταντινίδης)
  • Surgisis ή Tachosil; Σύγκριση των αποτελεσμάτων της χρήσης των δυο μοσχευμάτων στη γεωμετρική τεχνική του Egydio για τη νόσο Peyronie (Χ. Φλιάτουρας, Θ. Σπίνος, Ν. Καρυπίδης, Κ. Κωνσταντινίδης)

Ο Επιστημονικός Διευθυντής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, δρ Χρήστος Φλιάτουρας προσέφερε διπλά στο συνέδριο, συμμετέχοντας και στο ιατρικό debate «Άμεση τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης: Ναι! Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να περιμένεις» στο τμήμα ΑΝΔΡ.ΥΠΟ της 1ης μέρας του συνεδρίου.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Διαβάστε Επίσης

konstantinos konstantinidis

Δρ. Κωνσταντινίδης

Πάνω από 25 χρόνια δίνουμε λύσεις

Στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών προσφέρουμε μόνιμες, ασφαλείς και υπεύθυνες ιατρικές λύσεις.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο andrologia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.