Κιρσοκήλη

Κιρσοκήλη ονομάζεται η ελικοειδής διάταση φλεβών των όρχεων η οποία οδηγεί σε φλεβική ανεπάρκεια.

Γενικές Πληροφορίες

Κιρσοκήλη ονομάζεται η ελικοειδής διάταση φλεβών των όρχεων η οποία οδηγεί σε φλεβική ανεπάρκεια. Οι ειδικές βαλβίδες που έχουν οι φλέβες επιτρέπουν την σωστή κυκλοφορία του αίματος προς όλο το σώμα. Όταν οι βαλβίδες δεν είναι επαρκείς, ώστε να επιτυγχάνεται αυτή η διαδικασία, παρατηρείται η παλινδρόμηση του αρτηριακού αίματος μέσα στους όρχεις, το οποίο λιμνάζει εκεί και δημιουργεί το πρόβλημα της κιρσοκήλης.

Σύνοψη της δουλειάς μας

Το έμπειρο προσωπικό του ινστιτούτου μας μπορεί να αντιμετωπίσει την κιρσοκήλη με επιτυχία μέσα από την επιστήμη της μικροχειρουργικής και να θεραπεύσει πλήρως τον ασθενή, ώστε να μην αντιμετωπίσει ξανά παρόμοιο πρόβλημα. Η άριστη γνώση και κατάρτισή μας δεν αφήνει κανένα περιθώριο επιπλοκής και εξασφαλίζει ασφάλεια.

Με μια μικρή τομή δίπλα στο πέος, χωρίς να επηρεάζονται οι κοιλιακοί μυς, διεξάγεται η επέμβαση και ο ασθενής επιστρέφει στην καθημερινότητά του σε περίπου τρεις ημέρες.

Θες να λύσεις τα προβλήματα κιρσοκήλης που αντιμετωπίζεις;

Οι γιατροί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών θα σε βοηθήσουν και θα σου λύσουν οποιοδήποτε ανδρολογικό πρόβλημα σε απασχολεί!
[kkstarratings]
Επεμβάσεις Κιρσοκήλης
ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ
Γνωρίστε τους γιατρούς του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών

ΙΑΤΡΟΙ

Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Ουρολόγος , Ανδρολόγος

Δρ. Χρήστος Φλιάτουρας

Ουρολόγος , Ανδρολόγος

Δρ. Wujiang Liu

Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος