Κρουστικά Κύματα

Η αποκατάσταση της στύσης έρχεται.. κατά κύματα

Γενικές Πληροφορίες

Η θεραπεία με κρουστικά κύματα παρέχει ένα γρήγορο, ανώδυνο κι αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας. Θεωρείται πως η εφαρμογή της τεχνολογίας των κρουστικών κυμάτων στην πάσχουσα περιοχή, έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος τοπικά.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο μισός περίπου ανδρικός πληθυσμός που ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 40-70 θα εμφανίσει στυτική δυσλειτουργία κάποια στιγμή στη ζωή του, για λόγους οργανικούς ή ψυχολογικούς. Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο εγκέφαλος δίνει εντολή να αυξηθεί η ροή του αίματος στα αγγεία του πέους με αποτέλεσμα τη στύση. Αν όμως η κυκλοφορία του αίματος εμποδιστεί με οποιοδήποτε τρόπο, όπως είναι η σκλήρυνση των τοιχωμάτων των αρτηριών, η υπέρταση και ο διαβήτης, μπορεί να προκληθούν προβλήματα στην επίτευξη στύσης. Η νόσος του Parkinson, η κατάθλιψη, η παχυσαρκία και το κάπνισμα συνδέονται επίσης με το πρόβλημα.

Θες να λύσεις τα προβλήματα στύσης που αντιμετωπίζεις με την μέθοδο των κρουστικών κυμάτων;

Οι γιατροί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών θα σε βοηθήσουν και θα σου λύσουν οποιοδήποτε ανδρολογικό πρόβλημα σε απασχολεί!

Ο Δρ. Χρήστος Φλιάτουρας του Ανδρολογικού Ινστιτούτου μας εξηγεί πώς τα κρουστικά κύματα μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της στυτικής δυσλειτουργίας!

Δρ. Χρήστος Φλιάτουρας
Αναπαραγωγή Βίντεο

Στυτική Δυσλειτουργία και Κρουστικά Κύματα

Στην περίπτωση της στυτικής δυσλειτουργίας, η θεραπεία πραγματοποιείται με τη χρήση μιας συσκευής η οποία παράγει τα κρουστικά κύματα και τα εφαρμόζει σε 5 περιοχές του πέους και του περινέου. Κάθε περιοχή δέχεται από 300 μέχρι 1500 κύματα κατά τη διάρκεια μιας 20λεπτης συνεδρίας.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως η αιματική ροή αυξήθηκε και σε κάποιες περιπτώσεις διπλασιάστηκε, ενώ η βελτίωση καταγράφηκε και τρεις μήνες μετά το τέλος της θεραπείας.

Φαίνεται λοιπόν πως η εφαρμογή των κρουστικών κυμάτων έχει γρήγορα θεραπευτικά αποτελέσματα που διαρκούν. Ακόμα κι αν το πρόβλημα επανέρθει, η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος των παρενεργειών.

Η Θεραπεία με Κρουστικά Κύματα

Η θεραπευτική αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας καθορίζεται από την αιτιολογία της. Αν το πρόβλημα οφείλεται σε καρδιαγγειακό νόσημα ή διαβήτη, προέχει η αντιμετώπιση αυτών των καταστάσεων. Υπό κάποιες συνθήκες η απώλεια βάρους και η διακοπή καπνίσματος μπορούν από μόνα τους να βελτιώσουν τη στυτική λειτουργία.

Στην περίπτωση που χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή, οι αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5, κατηγορία στην οποία ανήκει και το διάσημο Viagra, έχουν την πιο ευρεία εφαρμογή. Τα φάρμακα λειτουργούν αυξάνοντας προσωρινά τη ροή του αίματος στην περιοχή. Δεν αποτελούν όμως μόνιμη θεραπεία και λαμβάνονται κατ΄ επίκληση.

Η θεραπεία με κρουστικά κύματα χρησιμοποιείται με επιτυχία για την αντιμετώπιση ενός μεγάλου εύρους καταστάσεων, από τη στηθάγχη, έως τα έλκη του διαβητικού ποδιού. Τα κρουστικά κύματα αυξάνουν την αιματική ροή στην πάσχουσα περιοχή και ίσως ενεργοποιούν την παραγωγή νιτρικού οξειδίου, το οποίο μπορεί να διαστείλει τα αιμοφόρα αγγεία και να βελτιώσει με τον τρόπο αυτό την κυκλοφορία του αίματος.

Βίντεο Κρουστικών Κυμάτων

Θες να λύσεις τα προβλήματα στύσης που αντιμετωπίζεις με την μέθοδο των κρουστικών κυμάτων;

Οι γιατροί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών θα σε βοηθήσουν και θα σου λύσουν οποιοδήποτε ανδρολογικό πρόβλημα σε απασχολεί!
Κρουστικά Κύματα – Θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία
4.8 (96.92%) 13 votes
Επεμβάσεις Κρουστικών Κυμάτων
ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ
Γνωρίστε τους γιατρούς του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών

ΙΑΤΡΟΙ

Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Ουρολόγος , Ανδρολόγος

Δρ. Χρήστος Φλιάτουρας

Ουρολόγος , Ανδρολόγος

Δρ. Wujiang Liu

Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος