Συμμετοχή του Δρ. Κωνσταντινίδη στο 3ο Φόρουμ Υγείας 2018

28/03/2018
Συμμετοχή του Δρ. Κωνσταντινίδη στο 3ο Φόρουμ Υγείας 2018

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο το 3ο Forum Υγείας 2018, με την συμμετοχή μιας πλειάδας επιστημόνων από όλο το φάσμα των ιατρικών ειδικοτήτων. Το 3ο Ιατρικό Forum Υγείας συνέχισε την παράδοση των προηγουμένων ετών, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου, το οποίο παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις των ομιλητών και ενημερώθηκε πάνω σε θέματα που σπάνια δίνεται η ευκαιρία να αναπτυχθούν.

Από αυτή την γιορτή της Υγείας φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και Διευθυντής της Σεξουαλικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Ο Δρ. Κωνσταντινίδης εξέθεσε και ανέλυσε το παρόν αλλά και το μέλλον στην αντιμετώπιση της Στυτικής Δυσλειτουργίας καθώς και τα δεκάδες αίτια που μπορεί να κρύβονται πίσω από τις δυσκολίες της σεξουαλικής ζωής.

Από τη μεριά μας ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές για την τόσο ευγενική τους πρόσκληση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Forum Υγείας!

forum ygeias 2018

 

forum ygeias 2018 dr konstantinidis

Θες να λύσεις τα σεξουαλικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις;

Οι γιατροί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών θα σε βοηθήσουν και θα σου λύσουν οποιοδήποτε ανδρολογικό πρόβλημα σε απασχολεί!
ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ
Γνωρίστε τους γιατρούς του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών

ΙΑΤΡΟΙ

Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Ουρολόγος , Ανδρολόγος

Δρ. Χρήστος Φλιάτουρας

Ουρολόγος , Ανδρολόγος

Δρ. Wujiang Liu

Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος

Άρθρα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου που δε πρέπει να χάσετε