Συνεργασία Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και Ανδρολογικού Ινστιτούτου

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Συνεργασία Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και Ανδρολογικού Ινστιτούτου

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι πλέον οι ιατροί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου θα δέχονται περιστατικά από την Β. Ελλάδα στις άρτιες εγκαταστάσεις του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου στην Θεσσαλονίκη!

Μετά από μακροχρόνιο προγραμματισμό και εκτιμώντας τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των ανδρών, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και το Ανδρολογικό Ινστιτούτο ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα της ανδρικής υγείας και στην Β. Ελλάδα!

Η συνεργασία αυτή έρχεται να καλύψει μια μακροχρόνια ανάγκη στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Β. Ελλάδας. Η εμπειρία και η επιστημονική κατάρτιση των ιατρών του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, συνδυασμένη με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου, υπόσχεται να δώσει λύση στα προβλήματα χιλιάδων ανδρών, όπως τη στυτική δυσλειτουργία κλπ.

Στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Δρ. Κωνσταντινίδης και ο χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος Δρ. Χρήστος Φλιάτουρας θα δέχονται περιστατικά από όλο τα φάσμα της Ανδρολογίας και θα πραγματοποιούν χειρουργεία σχετικά με την σεξουαλική (και όχι μόνο!) υγεία του άνδρα. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6749349.

Υπηρεσίες

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Διαβάστε Επίσης

konstantinos konstantinidis

Δρ. Κωνσταντινίδης

Πάνω από 25 χρόνια δίνουμε λύσεις

Στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών προσφέρουμε μόνιμες, ασφαλείς και υπεύθυνες ιατρικές λύσεις.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο andrologia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.