Νέα ιατρική έρευνα, βασισμένη σε γιατρούς, αποκαλύπτει οφέλη της θεραπείας Shockwave για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Το πρωτόκολλο θεραπείας Shockwave, που παρέχεται από τους γιατρούς μας στo Ανδρολογίκο Ινστιτούτο Αθηνών, δίνει στους ασθενείς ένα γρήγορο και οικονομικό τρόπο αναζωογόνησης στο μηχανισμό του πέους. Η θεραπεία Shockwave, που αναπτύχθηκε αρχικά στη δεκαετία του ’70 για τη θεραπεία της πέτρας στα νεφρά, αξιοποιεί τη δύναμη των ενεργειακών κυμάτων για να διεγείρει τη δυνατότητα που έχει το ίδιο το σώμα μας για την επούλοση βλάβων των μυών.

Δεδομένου ότι η θεραπεία Shockwave είναι μια μη επεμβατική διαδικασία, μπορεί να παρέχεται γρήγορα με ελάχιστες απαιτήσεις, και όπως εμφανίζεται τόσο στα δημοσιευμένα αποτελέσματα ερευνών όσο και από την εμπειρία μας από πρώτο χέρι, η θεραπεία Shockwave μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά σε άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας,  προτού κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα συμπτώματα της στυτική δυσλειτουργία.

Ο γιατρός Mikkel Fode, MD, PhD, διεξήγαγε έρευνα σε 192 γιατρούς και θεραπευτές αναφορικά με τη θεραπεία Shockwave λαμβάνοντας μια συντριπτική θετική απόκριση από το 71% των γιατρών που θεωρούν ότι αποτελεί μια πάρα πολύ αποτελεσματική και ασφαλής λύση για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα συναρπαστικά αποτελέσματα της έρευνας εδώ ή επισκεφτείτε την ενότητα  Στυτικής Δυσλειτουργίας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορεί να σας βοηθήσει αυτή η θεραπεία.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Διαβάστε Επίσης

konstantinos konstantinidis

Δρ. Κωνσταντινίδης

Πάνω από 25 χρόνια δίνουμε λύσεις

Στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών προσφέρουμε μόνιμες, ασφαλείς και υπεύθυνες ιατρικές λύσεις.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο andrologia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.