Νέα ιατρική έρευνα, βασισμένη σε γιατρούς, αποκαλύπτει οφέλη της θεραπείας Shockwave για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας.

29/06/2017

Το πρωτόκολλο θεραπείας Shockwave, που παρέχεται από τους γιατρούς μας στo Ανδρολογίκο Ινστιτούτο Αθηνών, δίνει στους ασθενείς ένα γρήγορο και οικονομικό τρόπο αναζωογόνησης στο μηχανισμό του πέους. Η θεραπεία Shockwave, που αναπτύχθηκε αρχικά στη δεκαετία του ’70 για τη θεραπεία της πέτρας στα νεφρά, αξιοποιεί τη δύναμη των ενεργειακών κυμάτων για να διεγείρει τη δυνατότητα που έχει το ίδιο το σώμα μας για την επούλοση βλάβων των μυών.

Δεδομένου ότι η θεραπεία Shockwave είναι μια μη επεμβατική διαδικασία, μπορεί να παρέχεται γρήγορα με ελάχιστες απαιτήσεις, και όπως εμφανίζεται τόσο στα δημοσιευμένα αποτελέσματα ερευνών όσο και από την εμπειρία μας από πρώτο χέρι, η θεραπεία Shockwave μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά σε άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας,  προτού κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα συμπτώματα της Στυτικής Δυσλειτουργίας.

Ο γιατρός Mikkel Fode, MD, PhD, διεξήγαγε έρευνα σε 192 γιατρούς και θεραπευτές αναφορικά με τη θεραπεία Shockwave λαμβάνοντας μια συντριπτική θετική απόκριση από το 71% των γιατρών που θεωρούν ότι αποτελεί μια πάρα πολύ αποτελεσματική και ασφαλής λύση για τη θεραπεία της Στυτική Δυσλειτουργία.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα συναρπαστικά αποτελέσματα της έρευνας εδώ ή επισκεφτείτε την ενότητα  Στυτικής Δυσλειτουργίας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορεί να σας βοηθήσει αυτή η θεραπεία.

Νέα ιατρική έρευνα, βασισμένη σε γιατρούς, αποκαλύπτει οφέλη της θεραπείας Shockwave για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας.

Θες να λύσεις τα σεξουαλικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις;

Οι γιατροί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών θα σε βοηθήσουν και θα σου λύσουν οποιοδήποτε ανδρολογικό πρόβλημα σε απασχολεί!
ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ
Γνωρίστε τους γιατρούς του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών

ΙΑΤΡΟΙ

Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Ουρολόγος , Ανδρολόγος

Δρ. Χρήστος Φλιάτουρας

Ουρολόγος , Ανδρολόγος

Δρ. Wujiang Liu

Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος

Άρθρα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου που δε πρέπει να χάσετε