Δρ. Ευάγγελος Ζαχαράκης

Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος

Ο Δρ. Ευάγγελος Ζαχαράκης διετέλεσε επί 3ετία Διευθυντής Ουρολογικού Τμήματος στον τομέα της Ανδρολογίας και Επανορθωτικής Ουρολογίας της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου Guy’sHospital του Λονδίνου καθώς επίσης εκπαιδεύτηκε επι σειρά 4 ετών στο τομέα αυτόν στο Πανεπιστημιακό Κολεγιακό Νοσοκομείο του Λονδίνου (UniversityCollegeHospital of London).

Η Κλινική στην οποία εργάστηκε λειτουργεί ως  ένα από τα δυο κέντρα αναφοράς για την αντιμετώπιση των ασθενών με προβλήματα/παθήσεις που αφορούν την Ανδρολογία και Επανορθωτική Ουρολογία καλύπτοντας παραπομπές ασθενών από τα όλα Νοσοκομεία του Νότιου Λονδίνου.

Ο Δρ. Ευάγγελος Ζαχαράκης διαχειρίζεται ασθενείς με λειτουργικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων της ανδρικής ακράτειας, στενώματα ουρήθρας καθώς και άλλων διαταραχών του ουροποιητικού συστήματος από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς είναι Διευθυντής Ουρολογικού Τμήματος σε ένα από τις μεγαλύτερα κέντρα Ανδρολογίας στην Ευρώπη.

Ο Δρ. Ευάγγελος Ζαχαράκης έχει προσκληθεί ως ομιλητής και έχει επίσης υπό την προεδρία επιστημονικές συναντήσεις σε διεθνές επίπεδο στον τομέα της επανορθωτικής ουρολογίας. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 100 περιλήψεις και άρθρα σχετικά με το θέμα της επανορθωτικής ουρολογίας. Ο Δρ. Ευάγγελος Ζαχαράκης συμμετέχει ενεργά στη διδασκαλία και την εκπαίδευση των χειρουργών στο Ηνωμένο Βασίλειο.