8 Λόγοι για τους οποίους οι άνδρες επιλέγουν τη μεγέθυνση πέους

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
μεγέθυνση πέους

Αρκετοί ανδρολόγοι παρατηρούν μια σημαντική αύξηση στις επεμβάσεις για τη μεγέθυνση πέους τα τελευταία χρόνια. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Η σύγχρονη κοινωνία μετακινείται προς την κατεύθυνση της συμπερίληψης και της αποδοχής. Γνωρίζουμε ότι το μέγεθος του πέους δεν είναι το παν, παρόλα αυτά εξοικειωνόμαστε με τα οφέλη της κοσμητικής ιατρικής και τις προόδους της τεχνολογίας που πλέον απευθύνονται στον καθένα

Τα οφέλη της μεγέθυνσης του πέους είναι πολλά περισσότερα από αισθητικά. Μπορεί να είναι μια ενδυναμωτική εμπειρία που θα αλλάξει τον τρόπο ζωής για πολλούς άνδρες εντός και εκτός της κρεβατοκάμαρας.

Ακολουθούν μερικοί μόνο από τους λόγους για τους οποίους οι άνδρες προχωρούν σε αυξητική πέους εν έτει 2023:

  1. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Η μεγέθυνση του πέους δεν αυξάνει μόνο το μέγεθος του οργάνου αλλά και την αυτοπεποίθηση του άνδρα. Οι έρευνες αποδεικνύουν ότι η πλειοψηφία των ανδρών επιλέγει αυξητικές παρεμβάσεις για να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους και όπως φαίνεται από τα ερωτηματολόγια, τα ενδοπεϊκά fillers καταφέρνουν ακριβώς αυτό.

Μετά την παρέμβαση, πολλοί άνδρες διαπιστώνουν ότι βρίσκουν ξανά την αυτοπεποίθησή τους ∙ αυτό έχει θετικό αντίκτυπο από το άγχος σεξουαλικής επίδοσης μέχρι το «σύνδρομο των αποδυτηρίων», με αμέτρητους άνδρες καθημερινά να αποκαθιστούν την αυτοεικόνα τους. Όπως γίνεται κατανοητό, αυτό αντανακλά και εκτός κρεβατοκάμαρας.

Ο τρόπος που βλέπουμε τον εαυτό μας και το σώμα μας, μας επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όταν πλέον οι ανασφάλειες έχουν καταπολεμηθεί, μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε μεγαλύτερο κίνητρο, περισσότερη ενέργεια και αισιοδοξία στην ζωή σας. Όταν είστε βέβαιος για τον εαυτό σας, η ανάγκη για συγκρίσεις εξαφανίζεται και η αυτοπεποίθηση αυξάνεται.

  1. Μεγαλύτερη διάρκεια

Σχεδόν 1 στους 3 άνδρες βιώνουν υπερευαισθησία και πρόωρη εκσπερμάτιση που δεν τους αφήνει να απολαύσουν την σεξουαλική πράξη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση όχι μόνο τον ίδιο τον άνδρα αλλά και την σύντροφό του.

Η μεγέθυνση της βαλάνου του πέους (κεφαλής) μπορεί να βοηθήσει με αυτό το πρόβλημα. Οι κλινικές ενδείξεις συντείνουν στο ότι τα fillers στην βάλανο του πέους μπορεί να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στην υπερευαισθησία που οδηγεί σε πρόωρη εκσπερμάτιση.

Το μεγαλύτερο μέγεθος είναι απλά ένα συν. Μετά από μια γρήγορη και ανώδυνη διαδικασία, οι άνδρες είναι συχνά σε θέση να απολαύσουν μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερο έλεγχο της εκσπερμάτισης.

  1. Δυνατότερες στύσεις

Καθώς οι άνδρες μεγαλώνουν, οι στύση μπορεί να εξασθενήσει επηρεάζοντας την αυτοπεποίθηση, την ικανοποίηση από το σεξ και τις ερωτικές σχέσεις.

Με την χρήση πλάσματος αίματος πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP) συνδυαστικά με την χρήση αντλίας κενού, μπορεί να επιτευχθεί ταυτόχρονα σκληρότερη στύση και αύξηση του μήκους του πέους.

  1. Αυξημένη ικανοποίηση κατά το σεξ.

Πρόσφατη μελέτη αξιλόγησε την σεξουαλική ικανοποίηση των ανδρών και των συντρόφων τους μετά την μεγέθυνση του πέους με ενδοπεϊκά fillers. Βρέθηκε ότι η σεξουαλική ικανοποίηση αυξήθηκε σημαντικά έως και 6 μήνες μετά την έγχυση.

Λόγω της αυξημένης περιφέρειας του πέους, οι σύντροφοι μπορούν να απολαύσουν και να βιώσουν μεγαλύτερη ικανοποίηση και αισθητικότητα.

  1. Βελτιωμένη ερωτική ζωή.

Η σεξουαλικές επιδόσεις δεν εξαρτώνται μόνο από το μέγεθος. Η αυτοπεποίθηση επηρεάζει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό τις επιδόσεις.

Αυξάνοντας την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, ενδυναμώνοντας τις στύσεις, αυξάνοντας την ικανοποίηση και χτίζοντας αυτοπεποίθηση, πολλοί άνδρες δηλώνουν ότι τα ενδοπεϊκά fillers έχουν μεταμορφώσει την ερωτική τους ζωή.

  1. Θεραπεία για παθήσεις του πέους.

Σε κάποιες περιπτώσεις, η μεγέθυνση του πέους μπορεί να βοηθήσει ασθενείς που πάσχουν από νόσο Peyronie ή μικροφαλλία.

Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι περίπου 6 στους 1000 άνδρες πάσχουν από μικροφαλλία, δηλ πέος σε στύση μικρότερο των 7 cm. Η νόσος Peyronie είναι μια πάθηση όπου η συσσώρευση ουλώδους ιστού στο πέος προκαλεί παραμόρφωση και συρρίκνωση.

Τα ενδοπεϊκά fillers μπορούν να βοηθήσουν σε αυτές τις περιπτώσεις προσδίδοντας άμεσα πάχος στο πέος.

  1. Γρήγορη και ανώδυνη διαδικασία

Ο φόβος του πόνου και της ανάρρωσης ήταν ένας από τους σημαντικότερους ανασταλτικούς παράγοντες που απέτρεπε τους άνδρες στο παρελθόν να προβούν σε αισθητικές επέμβάσεις του πέους.

Παρόλα αυτά, πλέον τα ενδοπεϊκά fillers εξαλείφουν αυτές τις ανησυχίες, προσφέροντας μια γρήγορη και ανώδυνη λύση στη μεγέθυνση του πέους. Η πάχυνση του πέους με ενδοπεϊκά fillers διαρκεί λιγότερο από 45 λεπτά και μπορείτε άμεσα να επιστρέψετε στις καθημερινές σας ασχολίες ή την εργασία σας.

8.Άμεσα αποτελέσματα.

Κάποιες μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους μπορεί να χρειαστούν μήνες για να αποδώσουν τα επιθυμητα αποτελέσματα, ενώ άλλες χρειάζονται μεγάλες περιόδους αποθεραπείας.

Ένας από τους κυριότερους λόγους που οι άνδρες επιλέγουν τα ενδοπεϊκά fillers είναι τα άμεσα αποτελέσματα. Φεύγοντας από το ιατρείο τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά και αισθητά.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Διαβάστε Επίσης

konstantinos konstantinidis

Δρ. Κωνσταντινίδης

Πάνω από 25 χρόνια δίνουμε λύσεις

Στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών προσφέρουμε μόνιμες, ασφαλείς και υπεύθυνες ιατρικές λύσεις.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο andrologia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.