Μεγέθυνση πέους: μία ασφαλής και ανώδυνη επέμβαση

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Κάντε στην σύντροφό σας, ένα … διαρκές δώρο που μετράει, συστήνει ο επικεφαλής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου χειρουργός – ουρολόγος κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, προτρέποντας τους άνδρες με … χαμηλή αυτοπεποίθηση, να προχωρήσουν στην επέμβαση που πάντα ονειρεύονταν αλλά δεν τολμούσαν.

Στις ΗΠΑ θεωρείται ως μία από τις πιο “state-of-the-art” επεμβάσεις, καθώς προσδίδει “status” στον άνδρα και καλύτερους οργασμούς στη γυναίκα, αναφέρει, προσθέτοντας ότι η εν λόγω επέμβαση μεγέθυνση πέους, επιτυγχάνεται χωρίς σημάδια και ουλές, κάτι που θα ζήλευαν ακόμη και οι πλαστικοί χειρουργοί στήθους…

Επιπλέον, η επέμβαση διαρκεί μόλις 45 λεπτά.

Αρχικά θα πρέπει να γίνει σαφές ότι το μέγεθος του πέους μπορεί να μεταβληθεί ΜΟΝΟ με χειρουργική επέμβαση. Διάφορες άλλες τεχνικές με αλοιφές, χάπια, και διάφορα άλλα «εξαρτήματα» που κατακλύζουν τις σελίδες του διαδικτύου και των περιοδικών, συχνά, όχι μόνο δεν προσφέρουν λύση, αλλά μπορεί να έχουν και καταστροφικές συνέπειες που δεν επιδέχονται διόρθωση, τονίζει ο κ. Κωνσταντινίδης.

Επιπλέον, με την συγκεκριμένη επέμβαση, σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντινίδη, κανείς δεν θα μπορεί να υποψιαστεί ότι έχει πραγματοποιηθεί. Κι αυτό διότι οι περισσότεροι άνδρες, δεν θέλουν να αντιλαμβάνονται οι άλλοι, ότι έχουν κάνει «κάτι» για να μεγαλώσουν το πέος τους, καθώς αυτό, αυτόματα, σημαίνει ότι, κάποτε, «το είχαν μικρό».

«Στις μέρες μας η χειρουργική επέμβαση για την μετατροπή του μεγέθους του πέους, έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που μας επιτρέπει να πετυχαίνουμε επιμήκυνση και πάχυνση χωρίς χειρουργικές τομές που υπό άλλες συνθήκες θα άφηναν σημάδια. Κι αυτό διότι πλέον παρεμβαίνουμε από την περιοχή του όσχεου» παρατηρεί ο ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου κ. Κωνσταντινίδης.

Η νέα χειρουργική τεχνική που ανακαλύφθηκε από την ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, υπόσχεται στους άνδρες εξίσου ικανοποιητικά αποτελέσματα χωρίς όμως σημάδια και αντιαισθητικές ουλές και θα δημοσιευτεί λίαν συντόμως σε έγκριτο επιστημονικό περιοδικό. Η ανακάλυψη αυτή αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο των ανδρολόγων παγκοσμίως όσο και των ενδιαφερομένων ανδρών, διότι η αισθητική του πέους μετά την επέμβαση μεγέθυνσης απασχολεί όλους τους άνδρες και η δημιουργία ουλής είναι η σοβαρότερη αιτία αναβολής ή μη πραγματοποίησης της.

Είναι μια σχετικά απλή και απόλυτα ασφαλής επέμβαση, αρκεί να γίνεται από έμπειρους, ειδικευμένους γιατρούς και με τις κατάλληλες ενδείξεις και αντενδείξεις.

Τόσο η τεχνική της μεγέθυνσης όσο και η τεχνική της πάχυνσης εφαρμόζονται ταυτόχρονα, σε μία επέμβαση που διαρκεί από 45’ έως μία ώρα, δίνοντας αποτελέσματα μόνιμα και θεαματικά! Δεν υπάρχει ο παραμικρός πόνος, ενώ η προσεκτική επιλογή των φαρμάκων που χορηγούνται μετά την επέμβαση, εξασφαλίζουν ταχεία επαναφορά στις καθημερινές δραστηριότητες, φυσικά και τις σεξουαλικές.

Αυτό που μπορούν να περιμένουν οι άνδρες από την επέμβαση αυτή είναι, σύμφωνα τον επικεφαλής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου:

– Αύξηση του μήκους του πέους κατά 3-6 εκατοστά
– αύξηση της περιφέρειας του πέρους κατά 2-3 ρκατοστά
– μεγέθυνση της βαλάνου κατά 30%- 50%
– μη ορατές ουλές.

Οι άνδρες που ζητούν μεγέθυνση είναι συνήθως εκείνοι που ανήκουν στο μέσο όρο αλλά αισθάνονται ότι το πέος τους υπολείπεται σε μέγεθος από κάποιους άλλους με τους οποίους συγκρίνονται. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας το 45% των ανδρών θεωρεί ότι το μέγεθος του πέους του δεν είναι ικανοποιητικό.

Πηγή: http://www.onmed.gr/sexoualikothta/item/308597-megethunsi-peous-mia-asfalis-kai-anoduni-epemvasi#ixzz3bB4gzx3s

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Διαβάστε Επίσης

konstantinos konstantinidis

Δρ. Κωνσταντινίδης

Πάνω από 25 χρόνια δίνουμε λύσεις

Στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών προσφέρουμε μόνιμες, ασφαλείς και υπεύθυνες ιατρικές λύσεις.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο andrologia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.