Έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο κλινικών, όπου οι ασθενείς μας μπορούν να συμβουλεύονται τους γιατρούς μας και να είναι σίγουροι ότι λαμβάνουν τις πιο προηγμένες θεραπείες από τους κορυφαίους γιατρούς στον κόσμο. Θα χαρούμε να σας κλείσουμε μία πρώτη συνεδρία στην πιο βολική για εσάς τοποθεσία. Πολλές από τις κλινικές μας βρίσκονται σε δημοφιλείς προορισμούς διακοπών, όπου θα μπορούσατε να συνδυάσετε τις διακοπές με τη θεραπεία ή την εξατομικευμένη παροχή συμβουλών στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την τοπική σας κλινική και το τμήμα επικοινωνίας ασθενών του Ινστιτούτου θα σας κατευθύνει και θα σας κλείσει ένα ραντεβού στην τοποθεσία που εσείς θα επιλέξετε.

Σήμερα διαχειριζόμαστε ένα δίκτυο επτά ανδρολογικών κλινικών σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή στις οποίες έχουμε θεραπεύσει περισσότερους από 30,000 ασθενείς.

Στόχος μας είναι να επεκταθούμε σημαντικά μέσα στα επόμενα 5 χρόνια ιδρύοντας περισσότερες από 20 κλινικές υγείας σε Ευρώπη, Ασία και Λατινική Αμερική. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με κορυφαίους ανδρολόγους και κλινικές υγειονομικής περίθαλψης σε ένα ευρύ φάσμα γεωγραφικών περιοχών.

Οι Κλινικές μας

Οι Υπηρεσίες μας  

Φαλλοπλαστική – Επιμήκυνση Πέους
Φαλλοπλαστική – Επιμήκυνση Πέους


Η επιθυμία για ένα μεγαλύτερο πέος δεν είναι κάτι νέο. Αντιθέτως, υπάρχει από την αρχή της ανθρωπότητας και στοιχεία που το αποδεικνύουν έχουν βρεθεί διατηρημένα στα ερείπια της αρχαίας ρωμαϊκής Πομπηίας. Οι σοβαρές απόπειρες όμως για να μετατραπεί η θεωρία σε πράξη έχουν ξεκινήσει πρόσφατα, τα τελευταία 50 χρόνια, μια περίοδος που συμπίπτει με τις γρήγορες κοινωνικές αλλαγές που ακολούθησαν το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Πεϊκή Κάμψη – Νόσος Peyronie (Περονί)
Πεϊκή Κάμψη – Νόσος Peyronie (Περονί)


Με τον όρο πεϊκή κάμψη εννοούμε την παραμόρφωση (στροφή) του πέους σε βαθμό που να καθιστά δύσκολη έως και αδύνατη την ερωτική επαφή και σε κάποιες περιπτώσεις ιδιαίτερα επώδυνη, φορτίζοντας τον άνδρα με έντονο άγχος. Πιο χαρακτηριστική περίπτωση πεϊκής κάμψης είναι η Νόσος PEYRONIE (Περονί).

Πρόωρη Εκσπερμάτιση
Πρόωρη Εκσπερμάτιση


Η πρόωρη εκσπερμάτιση συμβαίνει όταν ένας άνδρας εκσπερματίζει πιο νωρίς από όσο ο ίδιος, ή η σύντροφος του θα ήθελε.

Στυτική Δυσλειτουργία
Στυτική Δυσλειτουργία


Η στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) είναι η μη ικανότητα επίτευξης, ή διατήρησης μιας στύσης αρκετά σκληρής, ώστε να επιτρέπει τη συνουσία.

Ανδρική Υπογονιμότητα
Ανδρική Υπογονιμότητα


Σχεδόν το 15% των ζευγαριών είναι υπογόνιμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να συλλάβουν, ακόμα κι εάν έχουν συχνές σεξουαλικές επαφές, χωρίς προφυλάξεις για ένα χρόνο, ή περισσότερο.

Ογκολογική Ανδρολογία
Ογκολογική Ανδρολογία


Ως ογκολογική ανδρολογία ορίζουμε την ειδικότητα η οποία διερευνά, διαγιγνώσκει και θεραπεύει τις παθήσεις εκείνες που συνδέονται με το ουροποιητικό και αναπαραγωγικό σύστημα του άνδρα και –στις περισσότερες περιπτώσεις- συνδέονται άμεσα με τη σεξουαλικότητά του.

Παθήσεις Προστάτη
Παθήσεις Προστάτη


Πολλοί άνδρες κατά την διάρκεια της ζωής τους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον προστάτη, έναν αδένα στενά συνδεδεμένο με την σεξουαλικότητα, τη γονιμότητα και την ποιότητα ζωής.

Φίμωση
Φίμωση

Φίμωση πέους, είναι η κατάσταση στην οποία το δέρμα (ακροποσθία) που καλύπτει το κεφάλι του πέους (βάλανος) έχει κλείσει ή έχει στενέψει αφήνοντας ένα στενό πέρασμα για να περνάνε τα ούρα.

Κιρσοκήλη
Κιρσοκήλη

Κιρσοκήλη ονομάζεται η ελικοειδής διάταση φλεβών των όρχεων η οποία οδηγεί σε φλεβική ανεπάρκεια. Οι ειδικές βαλβίδες που έχουν οι φλέβες επιτρέπουν την σωστή κυκλοφορία του αίματος προς όλο το σώμα.